×

Новинка: Мультимедійні системи TORSSEN 1DIN серії MU

Опубліковано в2023-04-11 за
Улюблені0

Ми раді повідомити, що в нашому магазині тепер доступні ексклюзивні мультимедійні системи TORSSEN серії MU 1DIN на ОС Android з унікальним 10-дюймовим дисплеєм QLED і підтримкою функцій Carplay, 4G і DSP. Також ми пропонуємо три варіанти характеристик: 2, 3 та 4 ГБ. ОЗУ

Ця мультимедійна система в першу чергу розрахована на тих, хто прагне великого екрану, але не може встановити магнітолу типу 2DIN.

Ці нові мультимедійні системи відрізняються високою якістю зображення та звуку, а також швидким доступом до Інтернету та можливістю використання різних програм. Ми впевнені, що цей продукт стане одним із найпопулярніших на ринку автомобільних мультимедійних систем.

Функція Carplay дозволить підключити ваш iPhone та використовувати всі його функції, включаючи навігацію, музику та спілкування за допомогою голосових команд Siri. 4G дозволяє використовувати систему як точку доступу Wi-Fi для підключення до Інтернету під час поїздки. DSP забезпечує більш реалістичний звуковий образ та покращує якість звуку.

Система від TORSSEN MU зробить вашу поїздку ще більш комфортною та зручною, надаючи високоякісне звучання та зображення, а також доступ до улюблених додатків та сервісів в Інтернеті.

Ви можете ознайомитися з більш детальною інформацією про моделі та купити їх, перейшовши за посиланнями на товар, представленим нижче

Залишити коментар
Відповісти
Будь ласка, login щоб залишити коментар.

Меню

Діліжанс
інтернет-магазин

☏ 098 640-96-80

☏ 066 152-15-04

☏ 063 808-59-06 (VIBER)

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Увійти