×

5 важливих функцій, які потрібно враховувати при виборі 2 DIN автомагнітоли

Опубліковано в2023-03-17 за
Улюблені0

5 важливих функцій, які потрібно враховувати при виборі 2 DIN автомагнітоли

При виборі 2 DIN автомагнітоли багато людей дивляться на ціну та дизайн, але є низка інших функцій, які необхідно враховувати. У цій статті ми розглянемо 5 важливих функцій, які потрібно враховувати при виборі 2 DIN автомагнітоли.

1. Розмір дисплея

Перша важлива функція – розмір дисплея. Дисплей є одним із найважливіших компонентів автомагнітоли, тому необхідно вибирати модель із досить великим екраном. 2 DIN автомагнітоли мають подвійний розмір стандартного DIN-слота, що означає, що вони можуть вмістити більший дисплей. Розмір дисплея зазвичай вказується в дюймах, і що більше дисплей, то зручніше буде користуватися автомагнітолою. Також необхідно враховувати роздільну здатність дисплея, оскільки це впливає на якість зображення.

2. Наявність функції Bluetooth, Apple CarPlay та Android Auto

2. Наявність функції Bluetooth, Apple CarPlay та Android Auto

Bluetooth - це технологія, яка дозволяє пристроям без дротового з'єднання надсилати дані. Ця функція може бути дуже корисною при підключенні смартфона до автомагнітола. За допомогою функції Bluetooth можна слухати музику, відповідати на дзвінки і навіть надсилати повідомлення без необхідності діставати телефон з кишені. Крім того, багато автомагнітоли з Bluetooth можуть автоматично підключатися до вашого телефону, коли ви сідаєте в машину, що робить процес використання автомагнітоли ще зручнішим.

Apple CarPlay - це функція, розроблена для пристроїв Apple, яка дозволяє водіям використовувати деякі програми iPhone на екрані автомагнітоли. Наприклад, ви можете використовувати Apple Maps для навігації, надсилати та приймати повідомлення та дзвінки, а також слухати музику та використовувати інші програми. Apple CarPlay також дозволяє використовувати голосове керування Siri для виконання деяких завдань.

Android Auto - це аналогічна функція, розроблена для пристроїв Android. Android Auto також дозволяє використовувати програми смартфона на екрані автомагнітоли, включаючи Google Maps для навігації, Google Play Music для музики та інші програми. Android Auto також дозволяє використовувати голосове керування для виконання деяких завдань.

Наявність функції навігації GPS

Наявність функції навігації GPS

Якщо ви часто подорожуєте автомобілем, то функція навігації стане для вас необхідною. Наявність функції навігації в автомагнітолі дозволить вам легко та зручно планувати маршрути та стежити за місцем розташування. Деякі моделі автомагнітол мають вбудовану функцію навігації, в той час як інші можуть використовувати навігаційні програми на смартфоні через Bluetooth.

Підтримка мультимедійних форматів

Ще одна важлива функція – це підтримка різних форматів мультимедіа. Сучасні автомагнітоли повинні підтримувати безліч різних форматів аудіо та відео, щоб ви могли насолоджуватися своєю улюбленою музикою та відео в автомобілі. Деякі з найбільш поширених форматів, які мають підтримуватися, включають MP3, WMA, AAC для аудіо та MPEG-4, AVI, DivX для відео.

Сумісність з камерою заднього виду

Сумісність із задньою камерою

Камера заднього виду - це корисна функція, яка дозволяє водієві бачити, що відбувається за його спиною під час руху заднім ходом. Якщо ви не любите паркуватися задом, то ця функція все одно може бути корисною під час руху вузькими вулицями та в умовах поганої видимості. Багато моделей автомагнітол мають інтегрований інтерфейс для підключення камери заднього виду, також можливість відображення зображення на екрані.

Залишити коментар
Відповісти
Будь ласка, login щоб залишити коментар.

Меню

Діліжанс
інтернет-магазин

☏ 098 640-96-80

☏ 066 152-15-04

☏ 063 808-59-06 (VIBER)

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Увійти